Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

De valgte Saniva…

De valgte Saniva...


Forening: A/B Veksøhuse, 2700 Brønshøj

Størrelse: ca. 250 lejemål

Projekt: Vaskemaskiner og Automatisk sæbedosering

Andelsforeningen valgte i slutningen af 2009 at udskiftet Deres gamle Nyborg/Electrolux vaskemaskiner og i den forbindelse faldt valget på 6 stk. SANIVA /Schulthess 7 kg vaskemaskiner, type topline 6166V.

Valget af denne type vaskemaskine blev blandt andet truffet pga. maskinens flotte resultater i de uvildige test af professionelle vaskemaskiner på teknologisk institut.  


Sammen med de nye vaskemaskiner valgte foreningen at installere SANIVA WL4 automatisk sæbedoseringsanlæg på vaskemaskinerne med Neutral Professionel Svanemærket vaskemidler. Baggrunden for at installere automatisk sæbedoseringsanlæg på vaskemaskinerne var blandt andet, at automatisk doseringssystem giver et forbedret vaskeresultat, nøjagtig og sikker dosering, renere miljø i vaskerierne samt ikke mindst et mindre energiforbrug.

/ information/ de valgte saniva…