/ vaskermidler

Tøj- og opvaskemiddelkoncept


Saniva Facility A/S tilbyder astma- og allergivenlige Svanemærket vaske-, skylle- og opvaskemidler samt filter-, og blødgøringssalt til det professionelle marked.


Vi er forhandler af Neutral®, Rodalon®, NATUR SVANE, Natura,  SaniTex  og Bio-tex®, et bredt udvalg af special tøj- og opvaskemiddelprodukter i vores egen Saniva S-serie til det professionelle marked, samt blødgørings- og salt produkter fra Brøste.


Rodalon® Professionel 10% fjerner svedlugt og desinficerer - særdeles velegnet til arbejds- og sportstøj.

NATUR SVANE produkterne er svanemærket og deklareret i samarbejde med astma- og allergi Danmark.


Saniva S-seriens opvaskemiddel produkter tilbydes både som svanemærket og Ph-neutrale samt sur-produkter.


For at sikre mindst mulig miljøbelastning er produkterne fremstillet koncentreret, hvilket giver et forbedret og effektivt vaskeresultat, samt renere miljø i vaskerierne.

Koncept

VASKE- OG RENGØRINGSMIDLER

NATUR SVANE

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Professionelle storkøkkenløsninger

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2021 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

Nyhed!  Nortec har pr. 1. januar overtaget alle Sanivas vaskeriaktiviteter