Unisoft Mini blødgøringsanlæg til vaske- og opvaskemaskiner


UniSoft Mini blødgøringsanlæg sikrer en professionel vask i vaskerier, institutioner, restauranter mv. og byder på store fordele, når det tilsluttes det varme brugsvand i private boliger.

Ved ionbytning fjernes den kalk og de magnesiumsalte, der ellers sætter sig indvendig i vaske- og opvaskemaskiner og ødelægger varmelegemet. I den private husholdning forhindrer UniSoft kalkudfældning på fliser og armaturer og tilstopning af perlatorer mv. UniSoft Mini leverer blødt vand 24 timer i døgnet, fungerer uden elektricitet og er lille og kompakt. Alle bevægelige dele kommer kun i berøring med blødt vand, hvilket udelukker driftsforstyrrelser pga. kalk- og rustaflejringer.

Den indbyggede vandmåler er hjernen i automatikken. Automatikken indstilles til områdets hårdhedsgrad og herefter skal anlægget aldrig justeres igen.

Anlægget regenereres med salt og startes først, når anlæggets kapacitet er opbrugt. Mens den ene tank regenererer, leverer den anden tank fortsat blødt vand. Det vil sige, blødt vand 24 timer i døgnet. Regenereringen foregår modstrøms, hvilket sikrer den bedste kvalitet samt sparer både vand og salt. Ved regenerering bruges udelukkende blødt vand, hvilket forlænger levetiden på anlæggets bevægelige dele.

Blødgøringsanlæg - Unisoft MINI

/ vaskeriløsninger/ blødgøringsanlæg/

• Til vaske- og opvaskemaskiner


1200 l/h

20-25 l/min.

11 min.

34 l

0,5 kg

6-8 kg

65°C1-8 bar

¾”510 mm

200 mm

470 mm


unisoft-kt-small2.png

Specifikationer

Ydelse, kontinuerligt ved 20 °dH:

Ydelse, maks., ved 20 °dH:

Regenereringstid:

Vandforbrug pr. regeneration:

Saltforbrug pr. regeneration:

Saltkapacitet i kabinet:

Temperatur maks.:


VVS-installation

Vandtryk:

Rørtilslutning:


Mål

Højde:

Bredde (inkl. afløbsstuds):

Dybde:


LeasingKvit & Frit

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde