Unisoft IK serien - afkarboniseringsanlæg til espresso, is og dampovne


Kaffe- og isterningsmaskiner samt dampovne stiller særlige krav til vandet.

Tilkalkede kaffemaskiner, der skal afsyres flere gange om året samt matte og mælkehvide isterninger er problemer, restaurationsbranchen kender alt for godt.


Krystalklare isterninger og kalkfrie kaffemaskiner kræver vand uden hverken kalk eller salte. Her overgår UniSoft IK med specielt tilpassede og fødevaregodkendte materialer det traditionelle blødgøringsanlæg.


Den helt specielle filtermasse i UniSoft IK er i stand til kun at ionbyttede mineraler i vandet, der danner stenbelægninger. Den effektive ionbytning og regenerering sikrer, at kaffe- og isterningsmaskinerne er kalkfrie. Kaffen får en renere smag og isterningerne bliver krystalklare.

UniSoft IK anlæggene er miljøvenlige - man skal ikke håndtere syre i forbindelse med afkalkning - og de er lette at installere med fleksible drikkevandsslanger.

UniSoft IK er ombytningsanlæg og skal derfor ikke påfyldes salt, de kræver intet afløb og er vedligeholdelsesfrie.

Blødgøringsanlæg - Unisoft IK serien

/ vaskeriløsninger/ blødgøringsanlæg/

• Til expresso, isterningmaskiner og dampovne

Specifikationer

Kapacitet v. 20°C/h:

Flow:

Temperatur maks.:


VVS-installation

Vandtryk maks.:

Rørtilslutning:


Mål

Højde:

Diameter:


IK613

1,5 m³

5 l/min.

35°C

 


6 bar

¾”390 mm

170 mm

IK618

2,5 m³

5 l/min.

35°C

 


6 bar

¾”525 mm

170 mm

IK622

5 m³

5 l/min.

35°C

 


6 bar

¾”625 mm

170 mm

IK1030

10 m³

10 l/min.

35°C

 


6 bar

¾”830 mm

170 mm

LeasingKvit & Frit

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde