Specifikationer

Kapacitet ved 20°C:

Flow:

Temperatur maks.:


VVS-installation

Vandtryk maks.:

Rørtilslutning:


Mål

Højde:

Diameter:


Unisoft AK serien - afkarboniseringsanlæg til opvaskemaskiner


Hvis det traditionelle blødgøringsanlæg ikke opfylder de krav, det professionelle køkken stiller til opvask, er der to muligheder:

Et afkarboniseringsanlæg eller omvendt osmose (RO) anlæg.

Unisoft AK serien er afkarboniseringsanlæg, der i mange tilfælde har en kvalitet, der næsten er lige så god som det noget dyrere RO-anlæg.


Vandkvaliteten og vandforbruget på brugsstedet er afgørende for hvilken type anlæg, der er behov for. I modsætning til et traditionelt blødgøringsfilter, der kun fjerner hårdheden i vandet, fjerner et UniSoft AK anlæg også ca. halvdelen af de resterende mineralsalte.


Opvasken vil blive af en sådan kvalitet, at det for det meste ikke vil være nødvendigt at efterpolere glas og bestik.

Kan også anvendes til kedelvands- og dampproduktion, fjernvarmeanlæg, tekstilvaskemaskiner og andre processer, hvor kalk skaber problemer.

UniSoft AK er ombytningsanlæg og skal derfor ikke påfyldes salt, de kræver intet afløb og er vedligeholdelsesfrie.

Blødgøringsanlæg - Unisoft AK serien

/ vaskeriløsninger/ blødgøringsanlæg/

• Til opvaskemaskiner

AK822

4 m³/h

5 l/min.

55°C

 


6 bar

¾”625 mm

220 mm


AK1030

8 m³/h

20 l/min.

55°C6 bar

¾”830 mm

250 mm

LeasingKvit & Frit

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde