Specifikationer

Kapacitet ved 3,56 mmol/l (20 °dH):

Gennemstrømningshastighed, maks.:

Tryktab ved maks. gennemstrømning:

Regenereringstid:

Temperatur maks.:


VVS-installation

Vandtryk:

Vandtilslutning:


Dimensioner

Højde:

Bredde:

Dybde:

Unisoft 6/12 blødgøringsanlæg til vaskemaskiner


UniSoft anlæggene leveres i to størrelser fra det helt lille forbrug op til 1200 liter pr. dag og med en driftssikker automatik.


UniSoft blødgøringsanlæg fjerner ved ionbytning kalk og magnesiumsalte, der ellers ville gøre maskinen gråhvid indvendig og ødelægge varmelegemet.

I industrien forhindrer UniSoft bl.a. tilstopning af dyser og energikrævende belægninger på varmelegemer. Komponenterne i UniSoft er testet gennem mange år både i storkøkkener og industri.


Kabinetterne er designet af et af Skandinaviens mest anerkendte designfirmaer og tilpasset moderne krav til æstetik og effektiv rengøring.


Alle anlæg er opbygget af korrosionsbestandige materialer og er forsynet med hjul. Kabinetterne er fremstillet af plast med en rengøringsvenlig overflade.

Blødgøringsanlæg - Unisoft 6/12

/ vaskeriløsninger/ blødgøringsanlæg/

• Til vaskemaskiner

Unisoft 6

600 l

20 l/min.

0,7 bar

30 min.

65°C

 


2-6 bar

¾”

 


563 mm

220 mm

400 mm

Unisoft 12

1200 l

30 l/min.

1,1 bar

30 min.

65°C2-7 bar

¾”563 mm

220 mm

400 mm


LeasingKvit & Frit

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde