Vasketurtavle gør det let at reservere vasketur...


Tavlen består af et antal skinner. Den øverste er datomærket (fra 1-31). Skinnerne derunder - én for hver vasketur - har udstandsede huller for hver dato til vasketurlåsen.

Tavlen leveres med en parkeringsskinne, hvor låsene kan placeres til næste reservation.


Til hvert lejemål udleveres en cylinderlås med lejligheds-nummer, inkl. 2 nøgler. Låsene kan leveres i 5 farver: Rød, gul, hvid, grøn og blå. Endvidere medfølger 2 hovednøgler til ejendomskontoret.


Saniva Vasketurtavle er udført i rustfrit stål og er modulopbygget, så den altid ved evt. senere lejlighed kan videre udbygges.

VASKETURTAVLE

/ vaskeriløsninger/ vaskeri tilbehør/


Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde