Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

De valgte Saniva…

De valgte Saniva...


Forening: AKB Titanparken, Hermodsgade 18, 2200 Kbh. N.

Størrelse: 285 lejemål - 1 vaskeri

Projekt: Totalrenovering

AKB Titanparken har et stort fællesvaskeri som efter brand er genåbnet 

med helt nye vaskerimaskiner, sæbedoseringsanlæg og internetbaseret betalingssystem.


Vaskeriet består af:

8 stk. 7 kg vaskemaskiner, type topline 6166V med automatisk sæbedosering og Neutral svanemærkede vaskemidler.

3 stk. 10 kg tørretumblere med varmegenvinding af type Proline TRI8250.

1 stk. strygerulle, type S-140 samt internetbaseret betalingssystem EASY 3000XP+ med stor 8,4” touch farveskærm og dansk tale.  

/ information/ de valgte saniva…