Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

De valgte Saniva…

De valgte Saniva...


Forening: SAB Tingbjerg, 2700 Brønshøj

Størrelse: 1.131 lejemål - 5 afdelinger - 25 vaskerier

Projekt: Automatisk sæbedosering, type SANIVA WL4

SAB Tingbjerg  indeholder 1.131 lejligheder - fordelt på fem afdelinger.

Til bebyggelsen hører 25 vaskeri med ca. 100 stk. vaskerimaskiner som er fordelt mellem Electrolux og SANIVA Facility A/S.

Afdelingerne har nu valgt at installere SANIVA WL4 automatisk sæbedoseringsanlæg i alle afdelingens vaskerier. Valget er blandt andet truffet på baggrund af, at SANIVA Vaskerimaskiner A/S er leverandør af Neutral Professionel Svanemærket vaskemidler, som ud over at være Svanemærket også er deklareret i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet.


Ved at installere automatisk sæbedoseringsanlæg på vaskemaskinerne opnås et forbedret vaskeresultat, nøjagtig og sikker dosering, renere miljø i vaskerierne samt ikke mindst et mindre energiforbrug.  

/ information/ de valgte saniva…