Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Professionelle storkøkkenløsninger

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2021 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

Nyhed!  Nortec har pr. 1. januar overtaget alle Sanivas vaskeriaktiviteter

Tradition for pålidelighed, generation efter generation


Den 1. juli 2010 fyldte SANIVA Vaskerimaskiner A/S 40 år - med samme SE nr./CVR nr.

Ved denne lejlighed valgte vi at udvide vore aktiviteter med at tilbyde vore kunder professionelle rengøringsløsninger, f.eks. rengøring af fællesvaskerier, festlokaler, ejendomskontorer, trappevask og vinduespudsning samt klargøring af flyttelejligheder.

Vi valgte derfor at skifte til et mere tidssvarende og fyldestgørende navn: SANIVA FACILITY A/S


SANIVA FACILITY A/S er en velkonsolideret 100 % ejet dansk virksomhed, der blev etableret i 1970.

I dag ejes og drives virksomheden i 2. generation fra vort domicil i Smørum.


Vor service-, maler-, gulv og facility afdeling består af veluddannede og kvalitetsbevidste teknikere, servicemontører, malersvende, gulv- samt rengøringspersonale der udelukkende benytter kvalitetsmaterialer, hvilket er Deres sikkerhed for hurtig og effektiv udførsel af arbejds- og serviceopgaver.


Vore konsulenter og ingeniører sørger for hurtig og effektiv behandling, hvad enten det drejer sig om tilbudsgivning, rådgivning eller byggeansøgninger.


Der er mange grunde til, at vi har været så mange år på markedet, bl.a. formår vi at løse de krav og behov, kunderne har. SANIVA FACILITY A/S er udvalgt leverandør til et stort antal boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt kommuner i hele landet.


Vores schweizisk producerede professionelle industri-vaskerimaskiner er testet efter det europæiske energimærkningssystem EN60456 og EN61121 (A – mærket) samt certificeret i henhold til kvalitetssystem ISO 9001, Miljøcertificeret ifølge ISO 14001 og sikkerhedsgodkendt efter EU's maskindirektiv 2006/42EC.


Vores betalingssystemer tilhører markedets absolutte topklasse og er dansk produceret i henhold til kvalitetssystem ISO 9001. Brugervenlighed, design, driftsikkerhed og udviklingsmuligheder er i særklasse. Endvidere har vi fået udviklet en unik integration mellem vaskerimaskiner og betalingssystem samt mellem sæbedosering og betalingssystem.


SANIVA FACILITY A/S er forhandler af Natur Svane og Neutral® samt SaniTex svanemærket vaske- og skyllemidler til det professionelle marked. Natur Svane og Neutral® produkterne er alle deklareret i samarbejde med Astma - Allergi Danmark.


Hos SANIVA har vi følgende målsætninger:

● Kunden i fokus

● Energi og miljø i fokus

● Højt professionelt serviceniveau med dag-til-dag service

● Højt kvalitetsniveau

● Kundetilpassede løsninger

● Konkurrencedygtige produkter

● Kvalificerede og tilfredse medarbejdere


Såfremt De vælger SANIVA FACILITY A/S som leverandør, vælger De en pålidelig og professionel leverandør, der altid er på forkant med udviklingen.


SANIVA FACILITY A/S

René Groesmeyer

Adm. Direktør, prod. ingeniør

OM SANIVA

Profil

/ information/ om saniva

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.