Specifikationer

Forsyningsspænding

Kontaktbelastning

Udgangsspænding

Indgang

Egetforbrug

Tæthedsgrad


Dimensioner

Mål (h/b/d mm)


230 V / 50 Hz

18A / 400V ac

12V/250mA

12V DC, NPN

12 W

IP24300/205/150

M98-1 automat til styring af en enhed.


M98-1 anvendes til kontant afregning og har et display, der videregiver aktuelle informationer.
Automaten har mekanisk indkast, hvor der kan benyttes en mønt- eller polettype. Stor møntskuffe.


Automaten er programmérbar og har mulighed for tilbagemelding, opsummering af driftstimer og omsætning, samt registrering af forbrug,
Specielt til maskiner med elektrisk døråbner, hvor man med: Tryk for tømning, får den nødvendige tid til betjening af døråbner. Special program for saunaer.


M98-1 automaten anvendes til f.eks. solcentre, vaskemaskiner, tørretumblere (kan leveres med kølerelæ for tumbler), saunaer, bomanlæg, oliepumper, kraner, affaldspumper, hytter, kWh-måling i sommerhuse, flowmåling af væsker samt øvrige maskiner, som kræver fler-faset tilslutning.


Udført i pulverlakeret stålkasse med forplade i rustfri stål.


Tilbehør:

M98 vandalbeslag med 5 eller 6 stiftlås

M98 vandallåg med 6 stiftlås

M98-1 - møntautomat

• Til mønter eller poletter

• Robust design

møntbox-m98-1.png

Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde