Forside
Søg på saniva.dk Downloads Bizisland certificat Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel. Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.

©1970-2016 • Saniva Facility A/S

Hassellunden 4A • 2765 Smørum

Tlf.: 4491 3451 • Fax 4491 3482

Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse. Saniva Facility A/S
CVR-nr.41104112
© 2011 Soliditet Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler.

Hold opgangen pæn med professionel trappevask

Er I trætte af beskidte trapper i opgangen? Så er professionel trappevask en god investering. Lader jeres ejer-, andels- eller boligforening professionelle stå for rengøring af jeres trapper på fast basis, kan I nemlig sikre, at opgangen altid fremstår pæn og indbydende. Vælger I os her hos Saniva Facility A/S til trappevask, får I ydermere en stabil samarbejdspartner med mange års erfaring i branchen. Det er jeres garanti for, at vi udfører trappevask med stor ekspertise.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi tilbyder trappevask med kundens behov i fokus
  • Hvordan vi sikrer en effektiv og miljøvenlig trappevask i jeres forening
  • Hvilke fordele I får ved at vælge Saniva som leverandør af trappevask

Ønsker I et uforpligtende tilbud på trappevask, eller har I spørgsmål, står vi altid klar med råd og vejledning. Kontakt os blot på 4491 3451 eller saniva@saniva.dk.
 

Invester i trappevask med fokus på jeres behov

Hvad enten du søger en stabil og professionel leverandør af trappevask i Århus, København eller et helt tredje sted i landet, er vi her hos Saniva det optimale valg. Igennem mere end fyrre år har vi nemlig udviklet et professionelt koncept for trappevask og anden ejendomsrengøring. En af hjørnestenene i konceptet er kundens behov og ønsker. Vi kan derfor tilbyde en fleksibel og effektiv trappevask-løsning til konkurrencedygtige priser.

Vælger I at lade os stå for trappevask og eventuelle andre rengøringsopgaver som fx vinduespudsning, rengøring af fællesarealer mm, får I altid en grundig information. Når vi har indgået en aftale om trappevask, som matcher jeres behov, laver vi nemlig en aftaleoversigt og arbejdsrapport for hver opgave. Dertil kan vi udarbejde beboerinformationer, som er skræddersyet til beboerne i netop jeres forening.
 

Få et godt indeklima med miljøvenlig trappevask

Oplever I, at indeklimaet i opgangen er dårligt efter en trappevask på grund af skrappe rengøringsmidler? En anden væsentlig hjørnesten i vores koncept for ejendomsrengøring og trappevask er vores omtanke for miljøet. Derfor anvender vi kun rengøringsmidler til trappevask, som er både effektive og skånsomme. Det betyder, at jeres opgang er flot og ren efter en trappevask samtidig med, at luften er frisk.

Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring, har vi konstant fokus på udviklingen af nye metoder, midler og materialer til trappevask og anden ejendomsrengøring. Foruden miljøvenlige rengøringsmidler benytter primært rengøringsredskaber fra Vileda Professional. Disse er kendt for at være markedets mest effektive og ergonomiske rengøringsredskaber. Vi kan derfor tilbyde trappevask, der er skånsom for både miljø, medarbejdere og indeklimaet.
 

Indgå en aftale om trappevask med store fordele

Fordelene ved at vælge os her hos Saniva som leverandør af trappevask er således mange. Det gælder uanset, om I blot ønsker en aftale om trappevask, eller om I også ønsker, at vi udfører andre rengøringsopgaver i jeres forening. Vi udfører ydermere hovedrengøring såvel som løbende aftaler om trappevask mm. Uanset opgavens omfang udfører vores kompetente medarbejdere imidlertid altid et kvalitetsarbejde med løbende kontrol ud fra jeres behov.

Her på hjemmesiden kan I læse mere om, hvordan vi kan tilpasse en trappevask-løsning til jeres behov til en attraktiv. I kan ydermere læse mere om, hvordan vi sikrer en miljøvenlig ejendomsrengøring uden at gå på kompromis med rengøringsstandarden. Har I spørgsmål, eller ønsker I et uforpligtende tilbud på trappevask, er I velkomne til at udfylde formularen under Kontakt. I kan også sende en mail til saniva@saniva.dk eller ringe til 4491 3451.