Forside
Søg på saniva.dk Downloads Bizisland certificat Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel. Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.

©1970-2016 • Saniva Facility A/S

Hassellunden 4A • 2765 Smørum

Tlf.: 4491 3451 • Fax 4491 3482

Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse. Saniva Facility A/S
CVR-nr.41104112
© 2011 Soliditet Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler.

Miljøbevidst rengøring af flyttelejligheder i høj kvalitet

Står du midt i flyttekaos og har svært ved at overskue alle de ting, der skal ordnes i den forbindelse? Hos Saniva Facility A/S kan vi træde til som den frelsende engel med rengøring af flyttelejligheder. Vi har mere end 40 års erfaring og høje standarder, når det gælder rengøring og god service. Vi er effektive og fleksible, når det handler om at finde en fælles aftale om rengøring af de aktuelle flyttelejligheder. Vælger du os som din samarbejdspartner, skal du ikke bekymre dig om selv at skulle klargøre din lejlighed ved flytning.

Her på siden kan du læse mere om:

 • Vores grundige rengøring af flyttelejligheder
 • Rengøring af flyttelejligheder afpasset den individuelles behov
 • Flere af vores andre rengøringstilbud

Har du spørgsmål til rengøring af flyttelejligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: saniva@saniva.dk eller telefon: 44 91 34 51. Du kan også bruge kontaktformularen her via vores hjemmeside.
 

Grundig rengøring af flyttelejligheder

Når man flytter fra en lejlighed er det vigtigt, at den er i så fin stand som muligt. Især hvis det er leje, hvor du kan risikere at blive trukket i depositum. En grundig rengøring af flyttelejligheder fra os i Saniva sikrer et optimalt resultat. Vi vurderer dine aktuelle behov og inkluderer dem i samråd med dig i tilbuddet. Vores hovedrengøring af din lejlighed kan fx indbefatte nedvaskning og pletbehandling af gulve og vægge.

Vi behandler gulvene alt efter hvilke krav, gulvtypen stiller. Det kan være terrazzo-, sten-, linoleums- og trægulve, som kræver enten slibning, opskuring, lakering, oliebehandling eller måske afrensning og afkalkning i køkken- og baderum. Desuden inkluderer en grundig rengøring af flyttelejligheder typisk vinduespudsning og fx rengøring af fedtede køkkenskabe, komfur og emhætte samt aftørring af døre og karme.
 

Rengøring af flyttelejligheder efter dit behov

Hvad er det individuelle behov for rengøring af netop din flyttelejlighed? Hos Saniva tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov uanset hvilket omfang, opgaverne har. Vi fokuserer på at udvikle nye rengøringsmetoder, midler og materialer, som effektiviserer rengøringen og skåner såvel medarbejderen som miljøet og indeklimaet. Vores rengøring af flyttelejligheder og vores øvrige services er kendetegnet ved:

 • Effektivitet
 • Fleksibilitet
 • Konkurrencedygtige priser
 • Kvalitetsarbejde med løbende kontrol
 • Miljøbevidst valg af rengøringsmidler (Vileda Professionel)
 • Kompetente medarbejdere med gode danskkundskaber
   

Rengøring af flyttelejligheder og flere andre ydelser

Hos Saniva tilbyder vi rengøring af flyttelejligheder for private foruden andels- og boligforeninger i forbindelse med fx ombygninger. Det kan også indbefatte rengøring af fællesarealer, festlokaler, ejendomslokaler eller faste aftaler på trappevask og fx fællesvaskerier. Vi tilbyder at klare en bred vifte af hovedrengørings- og vinduespudsningsopgaver. Du kan læse meget mere her på vores hjemmesider om de forskellige ydelser.

Kontakt os blot for en snak om dit behov for rengøring af flyttelejligheder eller andre områder. Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud: 44 91 34 51 / saniva@saniva.dk.