Forside
Søg på saniva.dk Downloads Bizisland certificat Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel. Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.

©1970-2016 • Saniva Facility A/S

Hassellunden 4A • 2765 Smørum

Tlf.: 4491 3451 • Fax 4491 3482

Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse. Saniva Facility A/S
CVR-nr.41104112
© 2011 Soliditet Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler.

Invester i en flytterengøring af en høj standard

Skal du flytte til noget nyt og trænger din gamle bolig til en grundig flytterengøring? Eller er du måske repræsentant for en bolig- eller andelsforening, der jævnligt har behov for at få sat lejligheder i stand i forbindelse med fraflytninger. Her hos Saniva Facility A/S har vi mere end 40 års erfaring med at udføre alle typer af ejendomsrengøring med kundens behov og miljøet i fokus. Hos os får du derfor en professionel flytterengøring af en høj standard. 

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke elementer en flytterengøring omfatter
  • Hvordan vi løser alt fra flytterengøring til rydning af lejligheder
  • Hvordan miljøet og kunden er fokus ved enhver opgave

Uanset omfanget af en flytterengøring kan vi altid tilbyde en optimal løsning til en attraktiv pris. Kontakt os på 4491 3451 eller saniva@saniva.dk for at få et uforpligtende tilbud.
 

Overlever lejligheden i flot stand efter en flytterengøring

Vil du sikre, at en lejlighed er i perfekt stand og lige til at flytte ind i for en ny lejer eller andelshaver? Så er pengene til en flytterengøring foretaget af vores kompetente medarbejdere godt givet ud. Her hos Saniva er vi nemlig kendt for at anvende effektive metoder og midler, som er skånsomme for både indeklimaet og miljøet. Ydermere tilbyder vi en omfattende egenkontrol, og du får altid en aftaleoversigt og arbejdsrapport for flytterengøringen.

Når vi udfører en flytterengøring, er det hele lejligheden, som bliver grundigt rengjort. Vi sørger ikke blot for vinduespudsning, støvsugning og gulvvask samt aftørring af alle flader. Efter behov kan vi også forestå mere krævende opgaver ved en flytterengøring. Det kan fx være afrensning af lim efter gulvtæpper såvel som afkalkning af sanitet og fliser i badeværelset. Dertil rengør vi gerne både hårde hvidevarer og køkkenelementer.
 

Få effektiv hjælp til alt fra flytterengøring til trappevask

Er du repræsentant for en andels- eller boligforening, kan vi foruden assistance til flytterengøring løse en lang række andre opgaver. Det gælder alt fra vinduespudsning og trappevask til rengøring af fællesarealer og lignende. Efter behov kan vi også hjælpe med hovedrengøring og rydning af lejligheder samt håndværkerrengøring. Uanset opgavens omfang og art bliver den løst med den samme høje standard og effektivitet.

Uanset om vi blot udfører en enkelt flytterengøring hos jer, eller vi indgår en fast serviceaftale, tilpasser vi altid aftalen til jeres ønsker og behov. Vi tilbyder dertil altid konkurrencedygtige priser. Før, under og efter den enkelte flytterengøring eller en hvilken som helst anden rengøringsopgave holder vi altid vores kontaktperson hos jer ajour per telefon eller sms. Ydermere kan vi sørge for beboerinformationer, som er klar til at hænge op i opgangen.
 

Indhent et uforpligtende tilbud på flytterengøring

Når din forening indgår en aftale om flytterengøring, håndværkerrengøring eller noget helt tredje hos os, er I garanteret et optimalt resultat. Ved at anvende miljøvenlige rengøringsmidler og effektive redskaber af det anerkendte Vileda Professional mærke, kan vi nemlig tilbyde rengøring af en høj standard. I samspil med vores fokus på at levere kundetilpassede løsninger gør dette, at miljøet såvel som vores dine behov altid er i højsædet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nogle af vores ydelser inden for ejendomsrengøring og flytterengøring? Så kontakt os og fortæl om jeres behov. Derefter udarbejder vi en aftaleoversigt samt et prisoverslag, før vi indgår den endelige aftale. Vi træder også gerne til over hele landet med kort varsel. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden. Du kan også sende en mail til saniva@saniva.dk eller ringe til 4491 3451.