Forside
Søg på saniva.dk Downloads Bizisland certificat Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel. Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.

©1970-2016 • Saniva Facility A/S

Hassellunden 4A • 2765 Smørum

Tlf.: 4491 3451 • Fax 4491 3482

Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse. Saniva Facility A/S
CVR-nr.41104112
© 2011 Soliditet Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler.

Gør din ejendom præsentabel med kompetent erhvervsrengøring

Står din ejendom og forfalder, eller efterlader skidt og snavsede vinduer et dårligt indtryk? Investerer du i professionel erhvervsrengøring udført af de kompetente medarbejdere her hos Saniva Facility A/S sikre, at ejendommen altid fremstår pæn og ren. Det gælder uanset om der er tale om en beboelsesejendom eller erhverv, og hvorhenne i landet du bor. Vi udfører nemlig alle typer af erhvervsrengøring med omtanke for dine behov og ønsker såvel som for miljøet.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke former for erhvervsrengøring vi udfører
  • Dine fordele ved at vælge Saniva til erhvervsrengøring
  • Hvordan du får konkurrencedygtige priser på erhvervsrengøring hos os

Ønsker du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring eller måske blot en snak om dine muligheder og behov? Så kontakt os på 4491 3451 eller saniva@saniva.dk.
 

Få udført en optimal erhvervsrengøring til dine behov

Står du med et akut behov for erhvervsrengøring? Eller har din andels-, ejer- eller boligforening behov for en permanent aftale om ejendomsservice af en art? Med mere end fire årtier i branchen har vi kompetencen til at levere en professionel løsning inden for erhvervsrengøring uanset opgavens omfang og art. Det skyldes ikke mindst, at vi konstant har fokus på at udvikle nye og mere effektive metoder til at sikre en optimal erhvervsrengøring.

Ønsker du en professionel partner til at sørge for den løbende rengøring af fællesvaskerier, festlokaler, kontorer og andre fællesarealer, er vi således de rette til opgaven. Det gælder både almindelig rengøring og hovedrengøring såvel som vinduespudsning og trappevask. Ydermere har vi ekspertisen til at løse særopgaver inden for erhvervsrengøring. Det kan fx være rydning og klargøring af flyttelejligheder såvel som rengøring efter håndværkere.
 

Opnå store fordele med erhvervsrengøring udført af os

Fordelene ved at vælge os her hos Saniva til erhvervsrengøring er mange. Vi anvender nemlig ikke blot miljøvenlige midler og metoder. Vores dygtige medarbejdere løser også al slags erhvervsrengøring med stor fleksibilitet og effektivitet såvel som med omtanke for miljøet og dine behov som kunde. Vi kan således levere en rengøringsløsning af høj standard og kvalitet, der er skræddersyet til netop din ejendom uden at gå på kompromis med miljøhensyn.

En anden væsentlig fordel ved at vælge os til erhvervsrengøring er, at vi sætter et optimalt informationsniveau i højsædet. Vi sørger således altid for, at der er klarhed over aftalen ved at udarbejde en detaljeret oversigtsliste, før vi går i gang. Undervejs har vi en omfattende egenkontrol, og du bliver løbende informeret via sms eller per telefon. Når vi har fuldført en erhvervsrengøring får du tillige en komplet arbejdsrapport.
 

Invester i erhvervsrengøring til en favorabel pris

Trods den høje standard ved erhvervsrengøring udført af os her hos Saniva, er vi kendt for altid at tilbyde konkurrencedygtige priser. Det kan vi bl.a. fordi, at vi anvender de innovative rengøringssystemer fra Vileda Professional, der er blandt markedets mest effektive og ergonomiske rengøringsredskaber. Ved at benytte disse foruden miljøvenlige rengøringsmidler, kan vi udføre erhvervsrengøring, der skåner indeklimaet, medarbejderen og miljøet til en lav pris.

Vil du vide mere om fordelene og dine muligheder ved at vælge Saniva til erhvervsrengøring? Så læs mere om vores metoder og kundetilpassede løsninger her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular eller ved at sende en mail til saniva@saniva.dk. Vi står også gerne klar med gode råd om, hvilken type erhvervsrengøring, der matcher dine behov. Ring blot på 4491 3451 eller send en mail.