Forside
Søg på saniva.dk Downloads Bizisland certificat Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel. Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.

©1970-2016 • Saniva Facility A/S

Hassellunden 4A • 2765 Smørum

Tlf.: 4491 3451 • Fax 4491 3482

Saniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse. Saniva Facility A/S
CVR-nr.41104112
© 2011 Soliditet Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler.

Effektiv ejendomsrengøring med klare, skræddersyede aftaler

Har du brug for professionel ejendomsrengøring? Hos Saniva Facility A/S tilbyder vi ejendomsrengøring til både private og erhverv. Det dækker et bredt udvalg af services som fx trappevask, vinduespudsning, rengøring af vaskeriområder samt rengøring af flyttelejligheder eller efter håndværkere og meget mere. Vi kan tilpasse vores løsning individuelt, alt efter hvilken ejendomsrengøring behovet kræver, idet vi altid tager udgangspunkt i kundens behov for ejendomsrengøring uanset, hvor vidtfavnende opgaven er.

Her på siden kan du læse mere om:

 • De forskellige muligheder inden for ejendomsrengøring
 • Vores effektive rengøring og de mange fordele
 • Vores klare kommunikation i forbindelse med ejendomsrengøring

Vil du have en snak i forhold til dine behov for ejendomsrengøring eller et uforpligtende tilbud, skal du blot kontakte os på saniva@saniva.dk eller 44 91 34 51.
 

Ejendomsrengøring, der indeholder flere services

Behovene for ejendomsrengøring kan være forskellige, og derfor kan vi tilbyde flere forskellige ydelser til jeres andels-, beboerforening eller hvor, du/I har brug for ejendomsrengøring til. Hvis I vælger at få varetaget fx trappevask af professionelle, er vi hos Saniva den perfekte samarbejdspartner pga. vores lange erfaring. Desuden vil vi altid tilpasse en aftale om trappevask til den enkelte kundes behov. Det samme gælder naturligvis, hvis din ejendomsrengøring indbefatter vinduespudsning, almindelig – eller hovedrengøring, samt fx rengøring af flyttelejligheder.
 

Ejendomsrengøring til konkurrencedygtige priser

Vælger du ejendomsrengøring fra Saniva, får du mange fordele. Vi lægger vægt på at effektivisere rengøringen og udvikle nye metoder, midler og materialer. Dermed kan vi tilbyde erhvervsrengøring i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du opnår flere andre fordele ved at vælge os:

 • Kvalitetsarbejde med løbende kontrol
 • Dygtige medarbejdere, som har gode danskkundskaber
 • Fleksibilitet – kundetilpassede løsninger
 • Effektivitet
 • Miljøbevidst valg af rengøringsmidler (De velkendte og effektive rengøringssystemer fra Vileda®, som skåner både indeklimaet, medarbejderen og miljøet)

Vores effektive ejendomsrengøring og udvikling af materialer indebærer desuden, at vi ikke behøver at bruge ret meget vand. Vi bruger nemlig nye innovative tekstiler, som kan gøre rent næsten uden vand, idet de beholder vandet i moppegarnet. Samtidig arbejder sæbe i dag meget bedre end de gamle typer. På denne måde kan vi sikre, at gulvet bliver rent og tørt i stedet for vådt og snavet. Det er en fordel, da vand i for store mængder kan skade gulvet og forårsage faldulykker.
 

Klar kommunikation omkring vores ejendomsrengøring

Vil du være sikker på at vide, hvor du har din ejendomsrengøring? Hos Saniva prioriterer vi højt at have en god, velfungerende kommunikation omkring ejendomsrengøring med vores kunder, så der er klarhed for alle. Det indebærer:

 • Optimal og skræddersyet beboerinformation
 • Arbejdsrapport på alle opgaver
 • Oversigtslister/aftaleoversigt på hver eneste opgave
 • Telefonisk/ sms-information til den ansvarlige kontaktperson (”Vi er kommet”/ ”Vi er færdige”)

Er du klar til et uforpligtende tilbud på ejendomsrengøring eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden, skrive til saniva@saniva.dk eller ringe på 44 91 34 51.