Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Professionelle storkøkkenløsninger

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk

KONTAKT


4491 3451

Kontakt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2021 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde

Nyhed!  Nortec har pr. 1. januar overtaget alle Sanivas vaskeriaktiviteter

Mindre vand - Mindre el - Mindre støj


SANIVA´s fuldelektroniske vaskemaskiner er udstyret med mængdeautomatik, så lige meget om der vaskes 1 kg tøj eller 12 kg tøj, så tilpasses vandmængden og elforbruget til lavest mulige omkostninger.

Nøjagtig tørregrad af vasketøjet ved konstant elektronisk måling af fugtighed og temperatur sikrer vores tørretumblere et elforbrug på ned til 0,40 kWh pr. kg fra vådt til ”skabstørt” tøj.

Det er op til 30 % mindre i forhold til en traditionel tumbler.

Dette vil vi naturligvis altid gerne dokumentere, så De er sikker på at vælge den maskine på det professionelle marked, der har det laveste vand- og el-forbrug.


Vores Topline TW8340 modellen har integreret varmepumpe. Med varmepumpen udnyttes varmen flere gange i et lukket kredsløb, som bevirker at tøjet kan tørres effektivt, men ved betydeligt lavere temperatur end normalt.

Udover et lavt energiforbrug, som er nedtil kun 0,2 kW pr. kg tøj, er tørringen mere skånsom og muliggør effektiv tørring af sarte tekstiler.


Vandforbrug

SANIVA´s vaskemaskiner er konstrueret særdeles solidt. De kan derfor tåle at centrifugere op til 1500 omdrejninger i minuttet, hvilket vil bevirke, at tøjet har en restfugtighed på bare 43% efter centrifugering.

En vaskemaskine, der kun centrifugerer med 1300 omdrejninger i minuttet, vil bevirke, at tøjet har en restfugtighed på 52% efter centrifugering. Hvis tøjet skal tørretumbles efterfølgende, vil en øget restfugtighed på 9 % betyde, at elforbruget stiger med ca. kr. 1.500,00 pr. år pr. tørretumbler.


Gastørretumblere i fællesvaskerier er en succes

Brugerne oplever kortere tørretid og energiregningen bliver betydelig mindre.

Bygas forurener langt mindre end el produceret på kul. Ved fremstilling af bygas bliver der udledt betydeligt mindre af de forurenende stoffer svovldioxid (CO2), kvælstofilter (NOx) og kuldioxid (CO2). I forhold til et tilsvarende elforbrug sparer vi København for et udslip på 40.000 tons CO2 om året.


Med vores Saniva gastørretumblere med dansk godkendelse til bygas2 kan der spares markant mere på energien. Helt op til 63 % i forhold til en traditionel opvarmet tumbler. Dette er til gavn for både økonomien og miljøet.


Teknologisk Institut / Dansk Energi

I foråret 2009 afsluttedes en uvildig test af professionelle industrivaskemaskiner på vegne af de 5 største leverandører i Danmark, Dansk Energi og Teknologisk Institut.

   Læs mere om testresultaterne og beregninger her...

ENERGI OG MILJØ

KøbenhavnsEnergi”En godInvestering”