Professionelle salgs- og serviceløsninger af:

• Professionelle vaskeriløsninger

• Betalings- og reservationssystemer

• Total istandsættelse af flyttelejligheder

• Maleropgaver og gulvafslibning

• Kvalitetsrengøring og vinduespolering

Udskriv siden4491 3451Mail: saniva@saniva.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

©1970-2017 • Saniva Facility A/S • Hassellunden 4A • 2765 Smørum • Tlf.: 4491 3451

Saniva Facility A/S har via IngenCO2.dk neutraliseret CO2 udledningen for brugen af vores hjemmeside. Det gælder både den strøm, der bruges til serverne bag hjemmesiden, og brugernes strømforbrug til computer og skærm.Saniva Facility A/S er Bizisland Godkendt. Certificeringen betyder bl.a. at vi understøtter digitaliseringsprocessen med det offentlige. Herunder integration til OIOUBL og Nemhandel.Saniva Facility A/S støtter familer med kræftramte børnSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejdeSaniva Facility A/S støtter Kræftens Bekæmpelse.Saniva Facility A/S har overenskomst med Dansk IndustriSaniva Facility A/S er medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug - Din garanti for professionelt udført arbejde
Diplom

SANIVA Facility A/S forsætter med den højeste kreditværdighed: AAA

              

Kreditrating AAA gives til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser.

AAA er derfor et kvalitetsstempel, som giver Dem et godt forhandlingsgrundlag ved indgåelse af forretningsaftaler med såvel kunder som leverandører.


AAA kreditrating foretager løbende vurderinger af danske virksomheders kreditværdighed og hvert år i oktober /november måned offentliggøres og udsendes disse vurderinger.

Saniva Facility A/S er tilknyttet en ”live rating” ordning, så aktuel kreditværdig ses altid på her på Saniva.dk.


AAA Bronze 2015 virksomheder

Der er 2.343 virksomheder i år, som har fået kvalitetsstemplet AAA Bronze.

Udtrækket i 2015 er foretaget i november måned og er baseret på offentligt tilgængeligt datamateriale. 


Det er faktisk kun ca. 2% af de regnskabspligtige selskaber i Danmark, der er kommet igennem nåleøjet i år.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

KREDITVÆRDIHED

/ information/ kreditværdighed